59 Sessió Web ‘De debò que algú es fixa en el web de la nostra institució?’

Les administracions públiques, en la seva relació amb el ciutadà, han anat construint un seguit de destinacions en l’univers digital: els webs.

Amb el temps, el volum de webs ha augmentat fins convertir-se en un conjunt enorme, moltes vegades redundant i confús si es mira des de fora. ¿Aquestes destinacions responen realment a la intencionalitat del ciutadà quan contacta en línia amb nosaltres? Quan pensem en el nostre univers digital, ¿posem el ciutadà i les seves necessitats en el centre?

Aprofitem aquesta Sessió Web per pensar i reflexionar sobre el contingut que el ciutadà espera trobar en els nostres webs si som capaços de pensar-los des de les seves necessitats i no des del nostre afany de lluir estructura. Es tracta de trobar un model amb menys frustració, menys costos i major eficiència per a l’Administració pública que tingui l’objectiu real de construir el seu propi univers digital coherent a l’expectativa del ciutadà.

Quan? El dijous 3 de juny de 2021, de 9 a 9:30 hores.

La videosessió es transmetrà per Zoom. T’hi pots inscriure per aquest formulari https://gen.cat/inscripcions59SW

I recorda que, per rebre tota la informació relacionada amb les Sessions Web, t’has de subscriure a aquest blog (apartat ‘Subscriu-t’hi’).

Si tens algun aspecte general que vols que comenti el ponent, fes un comentari en aquest apunt.

2 respostes a “59 Sessió Web ‘De debò que algú es fixa en el web de la nostra institució?’

  1. No funciona l’enllaç per apuntar-se a la 59 sessió web. El tornareu a obrir o es pot apuntar d’alguna altra manera?

    • Ahir hi va haver una incidència amb l’aplicació Forms i alguns navegadors no podien obrir el formulari. Avui ja funciona. Disculpeu les molèsties

Deixa un comentari