56 Sessió Web ‘Curant-nos en salut en la comunicació de la COVID’

Quines estratègies cal desplegar per comunicar en temps de crisi epidemiològica? Com es pot identificar el sistema sanitari públic català, tan divers en la provisió i prestació? En la forma comunicativa dels missatges? En la identitat corporativa dels canals comunicatius?

De tot això va precisament la 56 Sessió Web ‘Curant-nos en salut en la comunicació de la COVID’, a càrrec de Rosa Romà, directora de l’Àrea de Ciutadania, Innovació i Usuaris del CatSalut.

Quan? El dijous 4 de març de 2021, de 9 a 9:30 hores.

La videosessió es transmetrà per Zoom. T’hi pots inscriure per aquest formulari http://gen.cat/inscripcions56SW

I recorda que, per rebre tota la informació relacionada amb les Sessions Web, t’has de subscriure a aquest blog (apartat ‘Subscriu-t’hi’).

Si tens algun aspecte general que vols que comenti el ponent, fes un comentari a aquest apunt.

2 thoughts on “56 Sessió Web ‘Curant-nos en salut en la comunicació de la COVID’

  1. 1. Voldria saber quina comunicació hi ha respecte als pacients de malalties pulmonars cròniques. Es podran posar la vacuna de covid? No se la podran posar? Es comunicarà a cada pacient si se l’ha de posar?
    2. Per què en algunes àrees sanitàries pacients que són vulnerables (amb malalties cròniques respiratòries per exemple) han rebut avisos al mòbil sobre que són vulnerables i en altres àrees no? Com s’activen aquests avisos?
    3. Els pacients amb SSC (Síndromes de la sensabilització central) estan considerats vulnerables? Hi ha pacients amb SFC que els han dit que ho són per tenir alguna d’aquestes malalties i hi ha pacients que amb la mateixa pacient no els hi han dit que són vulnerables.

Leave a Reply