‘L’Administració explicant històries’?

Podcast de la sessió

‘L’Administració explicant històries?’ és el títol de la primera Sessió Web del 2021, la 54a. La ponent, Maria Cortés, de la Direcció General d’Atenció Ciutadana, ha parlat de l’èxit del contingut efímer i breu i de per què és clarament una tendència del tot consolidada en totes les xarxes socials.

La sobrecàrrega d’informació digital –o infoxicació– ha incidit directament en la nostra capacitat d’atenció, que s’ha vist reduïda. En aquest escenari, comunicar adequadament i persuadir requereix trobar mecanismes per no passar desapercebut.

Una de les claus és transformar contingut textual dens i complex i difondre’l de manera visual, sintètica, atractiva i didàctica. Quins mecanismes tenim a l’abast per aconseguir-ho? Aquí és on entren en escena els nous formats de consum d’informació, que s’han d’integrar bé en una estratègia narrativa que transmeti els valors i objectius de la nostra organització.

En la sessió s’ha parlat de l’impacte d’aquest format a Instagram, plataforma que ja compta amb més de 500 milions d’usuaris actius al dia, i de quines són les característiques que fan que sigui diferencial.

Per ampliar informació:

Articles d’interès:

Vídeo de la sessió

Visualitzacions de la sessió:

  • Youtube: 104
  • Zoom: 254

2 respostes a “‘L’Administració explicant històries’?

Leave a Reply