53 Sessió Web ‘Manar o cogovernar’

El dijous 10 de desembre, de 9 a 9:30 hores, tindrà lloc la 53 Sessió Web ‘Manar o cogovernar’, a càrrec d’Ismael Peña-López, director general de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya. Una temàtica que encaixa de ple amb els moments actuals, plantejada per qui és probablement la persona més experta en com fer de la participació la clau perquè ciutadania, governs i altres actors trobin el seu lloc en la societat xarxa. Esperem trobar-t’hi!

La videosessió es transmetrà per Zoom. T’hi pots inscriure per aquest formulari http://gen.cat/inscripcions53SW

I recorda que, per rebre tota la informació relacionada amb les Sessions Web, t’has de subscriure a aquest blog (apartat ‘Subscriu-t’hi’).

Si tens algun aspecte general que vols que comenti el ponent, fes un comentari a aquest apunt.

Leave a Reply