52 Sessió Web ‘Deixem de formar-nos… Aprenguem!’

El dijous 26 de novembre, de 9 a 9:30 hores, tindrà lloc la 52 Sessió Web ‘Deixem de formar-nos… Aprenguem!’, a càrrec de Jesús Martínez del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Departament de Justícia). Nosaltres hi serem perquè volem millorar encara més les Sessions Web i ell és l’expert que ens pot aportar les vies pràctiques per dominar allò en què volem capacitar-nos. Esperem trobar-t’hi!

La videosessió es transmetrà per Zoom. T’hi pots inscriure per aquest formulari http://gen.cat/inscripcions52SW

I recorda que, per rebre tota la informació relacionada amb les Sessions Web, t’has de subscriure a aquest blog (apartat ‘Subscriu-t’hi’).

Si tens algun aspecte general que vols que comenti el ponent, fes un comentari a aquest apunt.

2 respostes a “52 Sessió Web ‘Deixem de formar-nos… Aprenguem!’

  1. Després de la sessió 52 web “Deixem de formar-nos… Aprenguem! Vaig deixar un comentari en el qual demanava els noms, cognoms i la raó perquè eren referents per al ponent de tots aquells autors estrangers. En va va citar molts durant la seva ponència. Al meu correu electrònic, no he rebut resposta i no sé trobar si ho heu penjat en algun lloc. Em podeu escriure un correu electrònic a ajarne@gencat.cat per dir-me com queda la meva consulta?

Deixa un comentari