45a sessió web: ‘Transformar una organització per la via digital’

A la 45a sessió web, ‘Transformar una organització per la via digital’, Luis Villa ha explicat com la incorporació d’activitats digitals, i les seves actuals dimensions (mobilitat,cloud computing, big data, smart cities, internet de les coses, xarxes socials…transforma les organitzacions i l’Administració A continuació us en fem un resum i enllacem els diferents materials amb relació a la sessió.

2 respostes a “45a sessió web: ‘Transformar una organització per la via digital’

  1. Una xerrada carregada de simbologia. Exposa un model cultural d’empresa que es pot aplicar al sector privat on la creativitat és fonamental per al desenvolupament de la producció. En canvi, l’Administració no pot ser creativa a aquest nivell. Són dues visions que estan a les antípodes. Com el blanc i el negre.

Deixa un comentari