Carta internacional per les dades obertes

El juliol de 2013 els dirigents del G8 signaven l’acord G8 Open Data Charter que descrivia una sèrie de cinc principis essencials en matèria de dades obertes.

Amb l’objectiu d’estendre els compromisos relatius a l’obertura de dades i definir unes guies per implantar-los, el grup de treball sobre aquest projecte fa una proposta d’esborrany de la Carta internacional per les dades obertes per facilitar-ne l’adopció a nivell internacional, més enllà dels països que conformen el G8. S’ha obert una consulta pública perquè tothom que treballi en aquest àmbit hi pugui participar.

Es poden fer contribucions de cada un dels articles que, al seu torn, es poden consultar al web mateix. Així es propicia l’intercanvi de coneixement. El termini acaba el 31 de juliol. Us animem a participar-hi!

Deixa un comentari