InnoGent. Junts per a la innovació

InnoGent, és el grup interdisciplinari, col·laboratiu i interdepartamental format per professionals de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, que té com a missió la concreció de l’eix 6 Innovació i Talent, del Pla de Reforma de l’Administració de la Generalitat. Per tant, InnoGent vol contribuir a promoure les condicions organitzatives i les pràctiques de gestió de persones que afavoreixin la innovació en l’activitat i funcionament de l’Administració, allà on i quan faci falta.

El pla de treball adoptat per InnoGent abasta actuacions entorn la gestió de la innovació, la gestió del coneixement i la gestió del talent:

El passat 18 de juny es va celebrar un any des de la constitució del grup, que ha passat dels 13 membres inicials a 112 en l’actualitat. A la reunió, que va tenir lloc a l’Auditori de Palau, un responsable de cadascuna de les actuacions va presentar les fites assolides i els compromisos de futur.

Es va cloure la sessió demanant als assistents que lliuressin una targeta amb aportacions valoratives d’aquest primer any d’InnoGent; i una targeta amb aportacions propositives que permeti fer balanç i plantejar accions de futur.

Leave a Reply