Visita virtual a 15 monuments catalans més

La Sagrada Família, el Parlament de Catalunya, Santa Maria del Mar o el Monestir de Poblet són alguns dels monuments del patrimoni català que s’afegeixen a la llista dels que ja es poden visitar virtualment mitjançant l’aplicació Google Street View, gràcies a la col·laboració entre el Departament de Cultura i el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat de Catalunya amb Google.

Els monuments que es poden visitar són:

Sagrada Família

– Parlament de Catalunya: interior i exterior

Biblioteca Nacional de Catalunya

Santa Maria del Mar

Abadia de Montserrat

Ateneu Barcelonès

El Pont del Diable (Tarragona)

– Monestir de Poblet: interior i exterior

Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona

Facultat de Filologia i Matemàtiques de la Universitat de Barcelona

Finca Pedro Pons de la Universitat de Barcelona

Castell Monestir d’Escornalbou

Palau de les Heures de la Universitat de Barcelona

Museu d’Història de Catalunya

La Pedrera del Mèdol

L’accés a la visita es fa mitjançant l’aplicació de la tecnologia trekker, desenvolupada per Google. Aquesta tecnologia permet capturar imatges panoràmiques en 360 graus mitjançant una motxilla que incorpora una càmera amb lents múltiples. La fàcil portabilitat dels dispositius permet recopilar imatges en monuments als quals només es pot accedir a peu, de difícil accés, o en ubicacions a les quals no hi poden accedir vehicles.

Deixa un comentari