Participació i coneixement compartit per als professionals de l’atenció primària de Salut

L’ECAP és el programa d’història clínica informatitzada que fan servir els metges de família, pediatres i infermers d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut (ICS) i també d’altres entitats de la xarxa pública quan visiten els seus pacients. Es tracta d’una eina de gestió clínica que ofereix una visió integral del pacient i el seu estat de salut i que dóna suport a la presa de decisions a través del monitoratge de diferents paràmetres. Una eina que incorpora millores i noves funcionalitats de manera contínua per disminuir la variabilitat clínica i incrementar la qualitat assistencial.

Amb l’objectiu de donar a conèixer totes aquestes prestacions més enllà de la consulta, l’ICS ha posat en funcionament l’ECAP blog, un nou espai obert a la participació dels gairebé 19.000 professionals que diàriament ja utilitzen aquesta plataforma de treball als centres d’atenció primària de Catalunya.

L’ECAP blog vol ser un punt de trobada per aprendre i compartir coneixement en el marc del model col·laboratiu d’atenció sanitària que promou el Pla de Salut. Per això el blog inclou vídeos tutorials, notes formatives, notícies i altres apunts d’interès relacionats amb l’ECAP. També ofereix una aplicació per seguir les novetats del blog des de dispositius mòbils. L’objectiu és que es nodreixi i creixi amb les aportacions, els comentaris i els materials que generin tant l’Oficina del Projecte ECAP que impulsa la iniciativa, com tots els professionals del territori que vulguin prendre-hi part. Amb poc més de dos mesos de vida, l’ECAP blog ja ha registrat 16.500 visualitzacions.

Deixa un comentari