Aplicació de la Generalitat per localitzar nens perduts en esdeveniments

En el marc del Festival de la Infància, que va tenir lloc del 27 de desembre al 4 de gener, la Generalitat de Catalunya va presentar l’aplicació Peter Pan Nens Perduts que servia per localitzar ràpidament a través de codis QR nens i nenes que es poguessin perdre’s durant la celebració de l’esdeveniment. Cada xapa tenia un codi QR que guardava prèviament les dades de contacte necessàries del nen o nena i dels seus pares o tutors. Quan es perdia un menor que en portava una, se’ls llegia el codi de manera que es podia accedir a tota la informació de contacte dels seus pares. La iniciativa va tenir molt bona acollida: es van donar 1855 xapes i es van fer 544 lectures de codis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.