Sessions web 2014

Ja són a punt les sessions web de l’any 2014. Se centren en com millorar la feina dels professionals i de l’Administració, mitjançant estratègies d’innovació oberta, la col·laboració entre organitzacions, els serveis de mobilitat i les eines digitals per als professionals. Ja podem fer un cop d’ull a la programació i a les dates per tenir-les presents. Pel que fa a la primera, la 34a (22 de gener de 2014), anirà a càrrec de Jordi Graells, responsable de Continguts i Innovació de la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió del Departament de la Presidència. A la jornada es parlarà sobre ‘Innovació oberta a l’Administració’. En aquesta ocasió, es demana als assistents un esforç previ per abans de la sessió: veure el vídeo, anotar una idea innovadora al blog graells.cat i tot seguit respondre les tres preguntes del qüestionari.

La 35a (20 de març de 2014), ‘Viquipèdia i Generalitat, obrint el coneixement’, serà a càrrec d’Àlex Hinojo, director de projectes culturals d’Amical Wikimedia. Serà una reflexió sobre com l’Administració pot millorar la difusió del coneixement generat a les institucions mitjançant projectes en línia com Viquipèdia.

Ricard Mateu, responsable de la Unitat de Mobilitat del CTTI (Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya) serà el ponent de la 36a (21 de maig de 2014) sessió web sobre ‘Governs oberts i administracions mòbils’. Es presentaran idees i experiències que poden ser útils a l’hora de plantejar serveis de mobilitat d’alt valor afegit.

Finalment, la 37a (15 d’octubre de 2014): ‘Catàleg d’eines digitals per als professionals de l’Administració’, a càrrec de Dolors Reig, psicòloga social i experta en xarxes socials i innovació educativa, que presentarà les principals eines i recursos a la Xarxa que poden resultar útils als professionals de l’Administració.

Deixa un comentari