Canal Empresa, el web de les empreses i els professionals

La Generalitat ja disposa d’un portal web que centralitza els serveis i tràmits per a les empreses i tota la informació que s’hi relaciona. Ho fa amb un llenguatge entenedor que facilita la relació entre les empreses i l’Administració. El Canal Empresa ha estat concebut per ajudar els empresaris, els professionals i els intermediaris en els seus tràmits i gestions administratives, independentment de l’administració a la qual s’adrecin (ajuntament, Generalitat o Estat).

Canal Empresa ofereix tota la informació relacionada amb el món de l’empresa ordenada per temes, per sectors d’activitat i per cicle de vida. És a dir, també classifica la informació segons el moment de maduresa i desenvolupament en el qual es pot trobar un negoci.

Pel que fa a l’estructura, Canal Empresa està format per dues àrees diferenciades:

  • Àrea pública: conté tots els continguts o serveis oberts al públic i accessibles sense identificació prèvia.
  • Àrea privada: dóna la possibilitat de personalitzar els continguts i serveis de l’àrea pública segons les preferències i característiques de l’empresa. Aquesta àrea també ofereix accés als serveis que requereixen identificació prèvia, com la tramitació, el seguiment dels tràmits realitzats i la gestió de les dades pròpies.

Una de les grans novetats és la incorporació de la Cerca guiada de tràmits, una eina gratuïta en línia que ens informa dels tràmits que hem de realitzar segons la nostra activitat, a partir d’un conjunt de preguntes i respostes que acaben definint i informant-nos dels tràmits, l’ordre en què els hem de fer, el lloc, els requisits, els documents i formularis necessaris i les taxes que hem de pagar.

Aquest portal telemàtic interactiu s’emmarca en el Pla d’implementació de la finestreta única empresarial, que impulsa la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de reduir les càrregues administratives a les empreses i facilitar-ne l’activitat econòmica.

Canal Empresa és un canal interactiu. Ens hi podem posar en contacte a través de les xarxes socials:

2 respostes a “Canal Empresa, el web de les empreses i els professionals

Deixa un comentari