Lliurament premis Alfons Ortuño a l'EAPC

El Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió, ha rebut avui un premi i un accèssit de la primera convocatòria dels Premis Alfons Ortuño que atorga l’Escola d’Administració Pública. D’una banda, el premi de la candidatura de Polítiques sectorials i serveis finalistes per al servei Dades obertes; i de l’altra un accèssit de la candidatura d’Organització i recursos humans per al projecte Generalitat Girona.

El premi de la candidatura d’Organització i recursos humans ha estat per al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural per al seu gestor documental. En aquest mateix apartat, l’Agència de Qualitat Universitària ha rebut un accèssit. I el de la candidatura Gestió pressupostària, avaluació i transparència ha estat per al Departament d’Economia i Coneixement per la Plataforma de serveis de contractació pública.

En els accèssits han estat premiats altres organismes de la Generalitat i diversos ajuntaments i universitats.

L’objectiu dels premis és reconèixer honoríficament les actuacions d’innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública de les administracions públiques catalanes.

Llista de premiats

Polítiques sectorials i serveis finalistes

  • 1r premi: Dades obertes de la Generalitat (Departament de la Presidència)
  • Accèssits: Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (recollida i transport de residus) i Ajuntament de Vilanova del Camí (GIS a Obres i Urbanisme)

Gestió pressupostària, avaluació i transparència

  • 1r premi: Plataforma de serveis de contractació pública de la Generalitat (Departament d’Economia i Coneixement)
  • Accèssits: Agència de Qualitat Universitària (gestió pressupostària, avaluació i transparència) i Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat (e-factura i carpeta electrònica del proveïdor)

Organització i recursos humans

  • 1r premi: Gestor documental (Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural)
  • Accèssits: Generalitat Girona (Departament de la Presidència) i Universitat Politècnica de Catalunya (gestió serveis externalitzats al Campus UPC Terrassa)

Deixa un comentari