Aplicació per a mòbils Parlament 2012 per seguir el resultat de les eleccions

Amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya que tenen lloc el proper diumenge 25 de novembre, el Departament de Governació i Relacions Institucionals estrena una aplicació per a mòbils. S’hi podran consultar les dades de participació a les hores habituals (13h, 18h i 20h) i, a mesura que evolucioni l’escrutini, els resultats electorals per circumscripció i per municipi. També es podran veure els resultats obtinguts per cada candidatura presentada. L’aplicació està disponible per a Android i per a iPhone i iPad i també es pot descarregar a través de l’aplicació gencat, que aplega tots els serveis mòbils de la Generalitat.

Com funciona

Un cop tenim instal·lada l’aplicació al nostre terminal mòbil podrem conèixer:

  • Dades de participació: per territori, ja sigui per tot Catalunya com per les circumscripcions o per municipis.
  • Resultats electorals: per territori i per candidatures, constantment actualitzats.
  • Comparativa de dades amb els resultats de les eleccions de 2010.

Com instal·lar-la

L’accés a l’aplicació es pot fer a través de la descàrrega automàtica a l’App Store o a Google Play, o a través de l’aplicació gencat, que aplega tots els serveis mòbils de la Generalitat de Catalunya.

La iniciativa s’emmarca en l’objectiu de modernització tecnològica i transparència administrativa del Govern de la Generalitat i, així mateix, pretén donar resposta a l’important creixement que ha experimentat en els darrers anys l’ús de dispositius mòbils de comunicació per part de la ciutadania, tant en l’àmbit personal com en el de relació amb l’Administració.

33 respostes a “Aplicació per a mòbils Parlament 2012 per seguir el resultat de les eleccions

Deixa un comentari