Los Premios Blocs Catalunya enaltecen la transparencia y la innovación en la Administración

Imatge extreta de totesunamentida.wordpress.com CC BY NC ND

La Asociación Stic.cat entregó el viernes pasado los V Premios Blocs Catalunya para el impulso de la lengua catalana en la blogosfera. En esta edición, se han premiado dos blogs que tratan temas relacionados con servicios de la Administración. En la categoría profesional de ‘Política, economía y sociedad’, el blog Open Data, de Carles Carrasco, hace análisis socoeconómicos a partir de datos abiertos por varios organismos de distintos ámbitos. Con este blog, Carrasco pone de relieve la necesidad y la utilidad de abrir estos datos.

Por otra parte, el premio al mejor blog corporativo de la misma categoría fue para la Xarxa d’Innovació Pública (Red de Innovación Pública), un grupo de profesionales de la Administración organizados para mejorarla y para la intraempreneduría en el sector público. Se trata de un reconocimiento a un colectivo que desde hace dos años trabaja para generar nuevas ideas y propuestas para la innovación y el cambio en la Administración.

La presidenta de la Asociación Stic.cat, Trina Milan, anunció en su discurso, la intención de crear una Academia Catalana de Internet, donde tendrían cabida perfiles sociales, económicos, educativos y culturales de Cataluña con el objetivo de poner en valor la actividad del catalán en la Red.

3 thoughts on “Los Premios Blocs Catalunya enaltecen la transparencia y la innovación en la Administración

  1. Perquè sabem fer les coses diferents, perquè ho podem aconseguir entre tots (polítics, funcionaris, laborals i ciutadania) una administració puntera del S.XXI. Ho sabem fer!! Fem-ho, que ens ho mereixem.

  2. Moltes felicitats a totes i cadascuna de les persones que formeu part de quelcom que ens dignifica com a treballadors i treballadores dignes, innovadors i treballadors….no sé si dignifiquem o dignifiqueu les administracions a les quals treballeu amb la @xip però sí que dignifica el col·lectiu. També és cert que no a tots, sinó al que ens sentim propers i identificats amb vosaltres i la vostra feina. Gràcies per donar la cara per mi, per nosaltres, perquè avui puc dir amb la cara més alta i amb més orgull que sóc funcionari gràcies a companyes i companys com vosaltres.

    Em tindreu a la vostra disposició per al que calgui. Com sempre, al servei del poble i del país. Gràcies de tot cor i, sincerament, felicitats pel reconeixement!

  3. I deixeu-me fer un xic d’autobombo: un altre dels blocs finalistes en la categoria professional de ‘Política, economia i societat’ transpira els mateixos principis, però enlloc d’utilitzar dades públiques, es dedica a esperonar l’emprenedoria des de l’Administració, tot focalitzant-se en els inputs que es reben en una empresa pública per generar sinergies entre els emprenedors de fora i els de dintre les administracions.

Deixa un comentari