Apuntem-nos al concurs de fotos sobre mobilitat Clic Mob!

© Departament de Territori i Sostenibilitat

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya posa en marxa el concurs fotogràfic sobre mobilitat i transport Apunta’t al Clic Mob! mitjançant la xarxa social Instagram. El concurs té lloc en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura d’aquest any. Els premis consisteixen en estades a Vall de Núria i a PortAventura. Ens hi animem?

Els participants del concurs Apunta’t al Clic Mob! hauran de tenir un compte obert a Instagram, una aplicació mòbil gratuïta que permet als usuaris fer fotos, aplicar uns filtres i compartir-les. Hi hauran de publicar imatges d’elements de transport i mobilitat diferenciadors i identificables de Catalunya amb l’etiqueta #mobilitat2012. Totes les fotografies presentades al concurs podran optar a un dels tres premis generals de l’àmbit de Catalunya.

Els premis de caire general són:

  • Un 1r premi que consisteix en una estada per a dues persones a l’hotel de Vall de Núria (Inclou: cremallera, dormir i esmorzar una nit, forfet per a dues persones 2 dies i entrada al parc lúdic) més un atles de l’Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).
  • Un 2n premi que consisteix en un paquet familiar per gaudir d’un dia a Vall de Núria (inclou: cremallera, forfet -sense assegurança- per a una família -2 adults i 2 nens-, lloguer de material per a 4 persones i entrada al parc lúdic per a 4 persones) més un atles de l’ICC.
  • Un 3r premi que consisteix en dues entrades per a PortAventura que inclou el transport en tren dins l’àmbit de Catalunya, més un atles de l’ICC.

Les fotografies que, a més, incloguin les etiquetes georeferenciades: #Barcelona, #Tarragona, #Lleida i #Girona, participaran al premi que s’ofereix per a cadascun dels àmbits territorials esmentats i que consisteix en un abonament personal de transport per a tot l’any 2013.

Territori i Sostenibilitat participa activament en la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Aquest any 2012, sota el lema Mou-te en la direcció correcta, es proposa la cerca de noves formes de mobilitat cap a un transport més sostenible.

Una resposta a “Apuntem-nos al concurs de fotos sobre mobilitat Clic Mob!

Deixa un comentari