Com funciona Tweetdeck?

Hi ha diverses eines en línia que permeten gestionar alhora més d’un perfil de diferents xarxes socials sense necessitat d’accedir als comptes amb nom d’usuari i contrasenya. Mitjançant aquests entorns intermedis, podem editar i programar continguts que volem publicar a les xarxes socials al mateix temps que garantim la seguretat i la perdurabilitat dels comptes. La Generalitat de Catalunya s’ha decantat per l’ús de Tweetdeck en el cas de Twitter. Així, tal com estableix la Guia d’usos i estil a les xarxes socials, la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió obre els comptes, tant de Twitter com de Tweetdeck, i designa un usuari que fa d’administrador. Un cop l’administrador té el nom d’usuari i contrasenya de Tweetdeck, ja pot començar a editar. En aquest vídeo es mostra com fer-ho. Coneixem Tweetdeck? El provem? Fem servir algun altre entorn d’edició?

Una resposta a “Com funciona Tweetdeck?

Deixa un comentari