Com funciona Tweetdeck?

Hi ha diverses eines en línia que permeten gestionar alhora més d’un perfil de diferents xarxes socials sense necessitat d’accedir als comptes amb nom d’usuari i contrasenya. Mitjançant aquests entorns intermedis, podem editar i programar continguts que volem publicar a les xarxes socials al mateix temps que garantim la seguretat i la perdurabilitat dels comptes. La Generalitat de Catalunya s’ha decantat per l’ús de Tweetdeck en el cas de Twitter. Així, tal com estableix la Guia d’usos i estil a les xarxes socials, la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió obre els comptes, tant de Twitter com de Tweetdeck, i designa un usuari que fa d’administrador. Un cop l’administrador té el nom d’usuari i contrasenya de Tweetdeck, ja pot començar a editar. En aquest vídeo es mostra com fer-ho. Coneixem Tweetdeck? El provem? Fem servir algun altre entorn d’edició?

One thought on “Com funciona Tweetdeck?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.