Nova Guia oficial d’establiments turístics de Catalunya

La Guia oficial d’establiments turístics és un cercador en format electrònic per consultar en línia els establiments turístics de Catalunya: càmpings, hotels, establiments de turisme rural i agències de viatges.

La Guia és una nova eina d’informació turística que la Direcció General de Turisme posa a disposició de tothom. També s’hi pot accedir directament des del web del Departament d‘Empresa i Ocupació. Mirem com funciona! Ens és útil?

El cercador d’establiments facilita la consulta de les dades corresponents al conjunt d’establiments d’allotjament turístic i d’agències de viatges per comarca, municipi, modalitat, categoria, serveis oferts, preus i marca turística. Aquesta classificació fa que els resultats de la cerca siguin molt més acurats i s’ajustin més a les necessitats de l’usuari que utilitza la Guia.

La Guia disposa d’una llista de 355 càmpings, més de 2.800 hotels i pensions, 2.100 allotjaments de turisme rural i unes 2.500 agències de viatges. A més, cada establiment conté una descripció dels serveis que ofereix, un mapa, un telèfon i un correu electrònic de contacte i pàgina web si en té. La informació s’actualitza permanentment, 365 dies a l’any i 24 hores al dia.

Una resposta a “Nova Guia oficial d’establiments turístics de Catalunya

Deixa un comentari