Posa’t a prova: servei de telefonia mòbil per preparar-se per a les Proves d'accés a la universitat

Posa’t a prova és un nou servei de telefonia mòbil de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Economia i Coneixement adreçat als estudiants que s’estan preparant per a les Proves d’accés a la universitat (PAU). El servei permet a l’usuari avaluar el seu nivell de coneixements en les matèries de les quals s’examina a les PAU. L’objectiu d’aquesta oferta educativa és estimular l’estudi i l’autoavaluació. Posem-nos a prova? Posa’t a prova funciona com un qüestionari i ofereix preguntes de manera aleatòria de totes les matèries avaluables (física, anglès, història, biologia…). Les preguntes són de tipus test i admeten només una resposta correcta. Podem comprovar al moment si la resposta és l’encertada i, en cas que no ho sigui, quina era la opció correcta. També hi ha l’opció de saltar-se una pregunta si, per exemple, les imatges que hi apareixen no es veuen prou bé. Un cop fet el qüestionari, es poden consultar els resultats (encerts, errors i preguntes pendents de contestar). Les preguntes també es poden enviar per correu electrònic. L’objectiu de les Proves d’accés a la universitat o PAU és valorar la maduresa acadèmica, els coneixements i les competències adquirides en el batxillerat. La qualificació de la fase general de les PAU, juntament amb la mitjana del batxillerat, donen la nota d’accés per accedir a estudis universitaris. Aquesta nota d’accés té validesa indefinida.

3 thoughts on “Posa’t a prova: servei de telefonia mòbil per preparar-se per a les Proves d'accés a la universitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.