Vídeo i imatges en obert per Sant Jordi

Santuari de Montserrat

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, la Generalitat de Catalunya amplia el catàleg d’imatges en format obert (open data) que ja va publicar l’any passat, i en el qual es poden veure fotografies del carilló, del Pati dels Tarongers, de les gàrgoles, etc., i n’afegeix de noves sobre sales (29), imatgeria (36) i racons del Palau de la Generalitat (56), així com de la muntanya de Montserrat (112). També s’incorpora per primer cop un vídeo amb imatges de Sant Jordi del Palau i, al llarg de les properes setmanes, se n’hi afegiran més.

Tots aquests materials, que es troben també al portal Dades Obertes, es poden reutilitzar (reproduir, distribuir, comunicar públicament, transformar i també usar-los amb finalitats comercials) sense cap mena de restricció.

Una altra novetat d’aquest Sant Jordi és els nous webs de president.cat i govern.cat, que explica l’obra del govern i el seu pensament polític respecte als temes d’actualitat.

Deixa un comentari