Ja hem arribat a les 25 sessions web!

Aquestes darreres setmanes hem estat celebrant que hem arribat a les 25 sessions web al llarg de sis anys de programació. Ara us presentem un document que les resumeix totes, des de l’abril de 2005 fins a l’octubre passat.

Al llarg d’aquestes jornades, organitzades per la Generalitat de Catalunya i que han tingut lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, diferents ponents han exposat la seva expertesa en temes de treball col·laboratiu, xarxes socials, comunicació institucional, etc. amb l’objectiu d’innovar l’Administració.

A quines sessions hem assistit? Què ens va semblar? Quina/es ens va fer més el pes? Per què? Diguem-hi la nostra!

6 respostes a “Ja hem arribat a les 25 sessions web!

  1. Enhorabona a tots els que heu fet possible aquesta iniciativa!
    I gràcies també pel document, ens anirà molt bé!

Deixa un comentari