34 nous perfils de Trànsit a Twitter

Perfil de @transit a Twitter

El Servei Català de Trànsit (SCT) s’estrena a partir d’avui al Twitter i hi publicarà informació de l’estat del trànsit dels 34 eixos viaris més importants de Catalunya, cada un dels quals correspon a un perfil diferent d’aquesta xarxa social, amb l’objectiu d’oferir als ciutadans un servei informatiu cada vegada més complet i eficient. A més, el perfil @transit difondrà informacions detallades de les incidències viàries més destacades que tenen lloc a les carreteres i autopistes catalanes (vehicles implicats, víctimes, vies alternatives, durada de la incidència).

Aquest perfil genèric oferirà l’actualitat i informació de l’SCT com campanyes, accions de conscienciació, notes i dossiers de premsa, entre d’altres.

Així doncs, el conjunt dels 35 perfils permet a l’SCT facilitar informació d’interès general, però també personalitzada i a la carta, segons l’interès de l’usuari.

Els usuaris ja s’hi poden subscriure per estar assabentats de les retencions i incidències que es registren en cada moment a la carretera que els interessa.

4 thoughts on “34 nous perfils de Trànsit a Twitter

  1. Hola,

    Enhorabona pel projecte.

    Una pregunta: l’estructura dels tuits sempre serà la mateixa? Ho dic perquè si és així facilitarà que es pugui monitoritzar la informació per fer algun tipus de mash-up per part de tercers.

    Salutacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.