Novetats del servei mòbil Mou-te

Cliqueu sobre la imatge per accedir al vídeo

El servei de mòbil Mou-te de gencat, disponible des de l’agost de 2010, es redissenya i ofereix a l’usuari l’opció de cerca de transports propers a la seva ubicació. Així, a més de poder consultar itineraris i incidències del transport públic (tren, ferrocarrils, autocars de línia, autobusos metropolitans i metro), permet ara aprofitar la capacitat de geoposicionament de l’usuari que usa mòbils iPhone i Android per mostrar-li els mitjans de transport que té al seu voltant. Creiem que ens pot ser útil?

Per accedir-hi, cal obrir el navegador web del mòbil i teclejar l’adreça: gencat.mobi/mou-te

L’aplicació, disponible en català i castellà, permet consultar:

  • Itineraris: Cerca d’itineraris en transport públic dins de Catalunya mitjançant l’origen, el destí, la data i l’hora de sortida i arribada. S’obté una proposta de rutes idònies, detallant els transports, les línies i els horaris per realitzar el desplaçament i el temps estimat per completar cada etapa.
  • Transports propers: Localització dels transports propers a l’usuari, ja sigui mitjançant la geolocalització del GPS del mòbil (per a Android o iPhone) o amb l’adreça, parada o punt d’interès on es troba. S’obté una llista de parades o estacions properes, les línies que hi passen i els propers horaris de pas.
  • Incidències: Informació sobre incidents en el transport públic, principalment del servei de Rodalies i de l’àrea metropolitana de Barcelona.

El nou servei per a mòbils també s’ha adaptat perquè es pugui visualitzar correctament en un ampli ventall de dispositius i per millorar la usabilitat i l’experiència de l’usuari.

3 respostes a “Novetats del servei mòbil Mou-te

Deixa un comentari