INprenedors: “Intraemprenedoria, la nova revolució des de la innovació oberta”

Cliqueu sobre la imatge per accedir al vídeo

Continuem la sèrie de vídeos sobre persones involucrades en la innovació a l’Administració arran de la presentació del llibre INprenedors, que va tenir lloc a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya el passat mes de juny. En aquest cas conversem amb Dioni Nespral, especialista en innovació empresarial, transformació i estratègia digital.

Nespral, al seu capítol “Intraemprenedoria, la nova revolució des de la innovació oberta”, parla d’aquest concepte  anomenat innovació oberta lligat a les organitzacions. Segons ell, en un context de competència tan fort i amb un entorn que exigeix respostes ràpides als problemes, convé que les organitzacions s’obrin perquè altres agents puguin aportar noves idees més vives i més dinàmiques. Aplicat a l’Administració, afirma que convé que s’estableixin vincles de comunicació més ràpids i eficients amb la ciutadania perquè, assegura, d’aquesta manera es troben solucions més ajustades a les seves necessitats.

Una resposta a “INprenedors: “Intraemprenedoria, la nova revolució des de la innovació oberta”

  1. Necessitem molts INprenedors, també a l’Administració pública, especialment en aquests moments de manca d’idees, d’iniciativa i de lideratge.

    A l’Administració n’hi ha. Fa falta que hi creiem, que fomentem una major col·laboració público-privada i que els donem eines per fomentar iniciatives innovadores en col·laboració amb d’altres institucions i empreses.

Deixa un comentari