INprenedors: Col·laborant a portar a la pràctica la col·laboració

Cliqueu sobre la imatge per accedir al vídeo

Amb aquest vídeo, i arran de la presentació del llibre INprenedors que va tenir lloc a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya el mes passat, iniciem una sèrie de presentacions de persones involucrades en el món de la innovació a l’Administració que han deixat la seva empremta en aquesta obra.

En aquesta ocasió, conversem amb Jordi Graells, coordinador de Continguts i Innovació a la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió de la Generalitat de Catalunya. Graells, autor del capítol “Col·laborant a portar a la pràctica la col·laboració”, incideix en la idea que el canvi a l’Administració està directament relacionat amb l’entusiasme dels seus professionals. A més, opina que les xarxes socials afavoreixen aquest canvi, tant pel que fa a la col·laboració interna (per transformar en valor el coneixement col·lectiu), com l’externa (actuar conjuntament amb els altres actors que generen valor públic).

Hi estem d’acord? Què en pensem?

One thought on “INprenedors: Col·laborant a portar a la pràctica la col·laboració

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.