INprenedors: Col·laborant a portar a la pràctica la col·laboració

Cliqueu sobre la imatge per accedir al vídeo

Amb aquest vídeo, i arran de la presentació del llibre INprenedors que va tenir lloc a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya el mes passat, iniciem una sèrie de presentacions de persones involucrades en el món de la innovació a l’Administració que han deixat la seva empremta en aquesta obra.

En aquesta ocasió, conversem amb Jordi Graells, coordinador de Continguts i Innovació a la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió de la Generalitat de Catalunya. Graells, autor del capítol “Col·laborant a portar a la pràctica la col·laboració”, incideix en la idea que el canvi a l’Administració està directament relacionat amb l’entusiasme dels seus professionals. A més, opina que les xarxes socials afavoreixen aquest canvi, tant pel que fa a la col·laboració interna (per transformar en valor el coneixement col·lectiu), com l’externa (actuar conjuntament amb els altres actors que generen valor públic).

Hi estem d’acord? Què en pensem?

Una resposta a “INprenedors: Col·laborant a portar a la pràctica la col·laboració

Deixa un comentari