Tercera versión de la Guía de redes sociales

Versión castella de la Guía

Os presentamos la tercera versión de la Guía de usos y estilo en las redes sociales de la Generalidad de Cataluña. Uno de los propósitos de este trabajo desde su publicación era incluir aportaciones externas con el objetivo de mejorar la Guía. En esta ocasión, se han introducido las recomendaciones de la Dirección General de Política Lingüística y otros organismos, así como algunos cambios de procedimiento referentes a la gestión de las redes sociales a través del móvil. Asimismo, la experiencia a partir del desarrollo de la Guía desde su primera versión (junio 2010) ha permitido ajustar o modificar alguna de les pautas ya establecidas.

¡Descarguémonos la nueva versión y hagámonos difusión!

21 thoughts on “Tercera versión de la Guía de redes sociales

 1. L’edició digital és sempre una bona notícia per al medi ambient. Que hagi estat revisada, partint de l’experiència des que va ser editada, aporta fidelitat a la informació actualitzada en un temps en què tot canvia dia a dia.

 2. Cal equilibrar la importància de les xarxes socials amb la protecció de les dades personals, tot i que la gran quantitat de persones que utilitza les xarxes socials acostuma a no llegir els drets que tenen al respecte dels seus comentarias i imatges. Com a bons productes angloxaxons, són molt celosos de les seves propietats.

 3. He estat mirant la Guia, segur que serà una bona eina per implementar les noves formes de comunicació a l’Administració.

 4. M’agrada la iniciativa que la tercera edició d’aquesta guia sigui en format digital. La primera edició va ser en suport paper i entenc que, precisament una guia sobre les xarxes socials, és una eina que ha d’estar disponible a la Xarxa.

 5. Alguns encara teoritzant sobre els beneficis de les xarxes socials a l’Administració i aquesta guia va per la tercera edició (amb nous continguts) i el que és més important, amb la ferma voluntat de no quedar-se enrere.

 6. Amb l’actualització d’aquesta guia, la Generalitat ha fet un pas endavant per millorar la seva presència a la Xarxa i així aprofitar el potencial que això representa.

 7. Eina molt recomanable per seguir unes mateixes pautes. No obstant això, trobo a faltar la concreció d’una estratègia a l’hora de fer servir els blocs pel que fa a l’ús de la llengua. Si tenim un bloc corporatiu únicament en català, quina recepció donarem a possibles comentaris que arribin en castellà?

 8. @Meri Als blocs, com a la resta de suports comunicatius, ens remetem a les indicacions generals pel que fa a usos lingüístics que ofereix, la Direcció General de Política Lingüística.

  Gràcies a tots pels vostres comentaris!

  Salutacions.

 9. Fantàstic que la meva empresa avanci en la direcció 2.0… una gran eina si li sabem trobar la utilitat. Tot el que sigui aportar coneixements, criteris, compartir, col·laborar… estem preparats com a organització? Anem a diferents velocitats depenent del departament? O depèn de les persones?

  Com algú ha comentat, prou teoritzar (i jo afegeixo, fer visions futurològiques) i més actuar, provar, tastar, posar en pràctica…

  Salut a tots i totes!

Deixa un comentari