Tercera versió de la Guia de xarxes socials

Versió catalana de la Guia

Us presentem la tercera versió de la Guia d’usos i estil a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya. Un dels propòsits d’aquest treball des de la seva publicació era incloure aportacions externes amb l’objectiu de millorar la Guia. En aquesta ocasió, s’han introduït les recomanacions de la Direcció General de Política Lingüística i altres organismes, així com alguns canvis de procediment referents a la gestió de les xarxes socials a través del mòbil. Així mateix, l’experiència a partir del desenvolupament de la Guia des de la seva primera versió (juny 2010) ha permès ajustar o modificar alguna de les pautes ja establertes.

Descarreguem-nos la nova versió i fem-ne difusió!

21 respostes a “Tercera versió de la Guia de xarxes socials

 1. L’edició digital és sempre una bona notícia per al medi ambient. Que hagi estat revisada, partint de l’experiència des que va ser editada, aporta fidelitat a la informació actualitzada en un temps en què tot canvia dia a dia.

 2. Cal equilibrar la importància de les xarxes socials amb la protecció de les dades personals, tot i que la gran quantitat de persones que utilitza les xarxes socials acostuma a no llegir els drets que tenen al respecte dels seus comentarias i imatges. Com a bons productes angloxaxons, són molt celosos de les seves propietats.

 3. He estat mirant la Guia, segur que serà una bona eina per implementar les noves formes de comunicació a l’Administració.

 4. M’agrada la iniciativa que la tercera edició d’aquesta guia sigui en format digital. La primera edició va ser en suport paper i entenc que, precisament una guia sobre les xarxes socials, és una eina que ha d’estar disponible a la Xarxa.

 5. Alguns encara teoritzant sobre els beneficis de les xarxes socials a l’Administració i aquesta guia va per la tercera edició (amb nous continguts) i el que és més important, amb la ferma voluntat de no quedar-se enrere.

 6. La guia de xarxes socials que ens presenteu sembla una bona eina i em sembla molt bé que esnfeu una bona difusió, segur que ens és molt útil.

 7. Amb l’actualització d’aquesta guia, la Generalitat ha fet un pas endavant per millorar la seva presència a la Xarxa i així aprofitar el potencial que això representa.

 8. Eina molt recomanable per seguir unes mateixes pautes. No obstant això, trobo a faltar la concreció d’una estratègia a l’hora de fer servir els blocs pel que fa a l’ús de la llengua. Si tenim un bloc corporatiu únicament en català, quina recepció donarem a possibles comentaris que arribin en castellà?

 9. @Meri Als blocs, com a la resta de suports comunicatius, ens remetem a les indicacions generals pel que fa a usos lingüístics que ofereix, la Direcció General de Política Lingüística.

  Gràcies a tots pels vostres comentaris!

  Salutacions.

 10. Fantàstic que la meva empresa avanci en la direcció 2.0… una gran eina si li sabem trobar la utilitat. Tot el que sigui aportar coneixements, criteris, compartir, col·laborar… estem preparats com a organització? Anem a diferents velocitats depenent del departament? O depèn de les persones?

  Com algú ha comentat, prou teoritzar (i jo afegeixo, fer visions futurològiques) i més actuar, provar, tastar, posar en pràctica…

  Salut a tots i totes!

Deixa un comentari