
Us presentem la tercera versió de la Guia d’usos i estil a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya. Un dels propòsits d’aquest treball des de la seva publicació era incloure aportacions externes amb l’objectiu de millorar la Guia. En aquesta ocasió, s’han introduït les recomanacions de la Direcció General de Política Lingüística i altres organismes, així com alguns canvis de procediment referents a la gestió de les xarxes socials a través del mòbil. Així mateix, l’experiència a partir del desenvolupament de la Guia des de la seva primera versió (juny 2010) ha permès ajustar o modificar alguna de les pautes ja establertes.
Descarreguem-nos la nova versió i fem-ne difusió!
Llegint la tercera versió de la Guia de xarxes socials de la Generalitat, http://j.mp/gEhfTu via @gencat
M'agradaM'agrada
L’edició digital és sempre una bona notícia per al medi ambient. Que hagi estat revisada, partint de l’experiència des que va ser editada, aporta fidelitat a la informació actualitzada en un temps en què tot canvia dia a dia.
M'agradaM'agrada
Cal equilibrar la importància de les xarxes socials amb la protecció de les dades personals, tot i que la gran quantitat de persones que utilitza les xarxes socials acostuma a no llegir els drets que tenen al respecte dels seus comentarias i imatges. Com a bons productes angloxaxons, són molt celosos de les seves propietats.
M'agradaM'agrada
He estat mirant la Guia, segur que serà una bona eina per implementar les noves formes de comunicació a l’Administració.
M'agradaM'agrada
Penso que és una eina fonamental que cal estudiar i posar en pràctica el més aviat possible.
M'agradaM'agrada
Heu fet tres edicions en un any. Molt recomanable aquesta tercera!
M'agradaM'agrada
Les xarxes socials són les noves àgores del segle XXI
M'agradaM'agrada
M’agrada la iniciativa que la tercera edició d’aquesta guia sigui en format digital. La primera edició va ser en suport paper i entenc que, precisament una guia sobre les xarxes socials, és una eina que ha d’estar disponible a la Xarxa.
M'agradaM'agrada
Tres edicions en menys d’un any!! Això és innovació 🙂
M'agradaM'agrada
Hola Anna,
La primera versió va sortir en paper però també es va poder descarregar en format digital. Aquí la tens, per si la vols comparar amb aquesta última: http://gen.cat/f7dhJQ
Gràcies!
M'agradaM'agrada
Alguns encara teoritzant sobre els beneficis de les xarxes socials a l’Administració i aquesta guia va per la tercera edició (amb nous continguts) i el que és més important, amb la ferma voluntat de no quedar-se enrere.
M'agradaM'agrada
La guia de xarxes socials que ens presenteu sembla una bona eina i em sembla molt bé que esnfeu una bona difusió, segur que ens és molt útil.
M'agradaM'agrada
Amb l’actualització d’aquesta guia, la Generalitat ha fet un pas endavant per millorar la seva presència a la Xarxa i així aprofitar el potencial que això representa.
M'agradaM'agrada
Llegint la tercera edició. És molt interessant, felicitats per la gran feina feta.
M'agradaM'agrada
Eina molt recomanable per seguir unes mateixes pautes. No obstant això, trobo a faltar la concreció d’una estratègia a l’hora de fer servir els blocs pel que fa a l’ús de la llengua. Si tenim un bloc corporatiu únicament en català, quina recepció donarem a possibles comentaris que arribin en castellà?
M'agradaM'agrada
interessant: Com gestiona una "empresa" tan gran com la @gencat les xarxes socials? http://bit.ly/iZ3svO
M'agradaM'agrada
Un oasi en el desert de la burocràcia del paper. Confiem que sigui un punt i a part, no un punt i seguit.
M'agradaM'agrada
Enhorabona per aquesta tercera edició ampliada i millorada. Una guia tan útil com completa!
M'agradaM'agrada
Sumant i no restant!! Enhorabona amics i amigues!!
M'agradaM'agrada
@Meri Als blocs, com a la resta de suports comunicatius, ens remetem a les indicacions generals pel que fa a usos lingüístics que ofereix, la Direcció General de Política Lingüística.
Gràcies a tots pels vostres comentaris!
Salutacions.
M'agradaM'agrada
Fantàstic que la meva empresa avanci en la direcció 2.0… una gran eina si li sabem trobar la utilitat. Tot el que sigui aportar coneixements, criteris, compartir, col·laborar… estem preparats com a organització? Anem a diferents velocitats depenent del departament? O depèn de les persones?
Com algú ha comentat, prou teoritzar (i jo afegeixo, fer visions futurològiques) i més actuar, provar, tastar, posar en pràctica…
Salut a tots i totes!
M'agradaM'agrada