Nous comptes de Meteocat a Twitter

[sldshare id=7355345&doc=meteocatalesxs-110323034632-phpapp02]

Avui s’estrenen els nous comptes del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) a Twitter en motiu del Dia Mundial de la Meteorologia.

Són 41 comptes, cadascun dels quals representa una comarca catalana diferent, més el compte principal (@meteocat), que emetrà informació d’àmbit nacional. Els comptes de meteocat publicaran dos tuits cada dia: un amb la informació meteorològica del dia següent i l’altre amb la de dos dies després. Es farà al vespre, en horari de màxima audiència a Twitter, per arribar al màxim de públic possible. Tots els usuaris que tinguin interès per la informació meteorològica, podran fer-se seguidors dels perfils de les comarques que més els convingui.

Aquests nous perfils de Twitter estaran automatitzats i oferiran informació pública mitjançant RSS a partir de les prediccions meteorològiques del Meteocat. Es tracta de comptes d’una tipologia diferent a l’habitual de la resta de comptes de gencat, ja que tenen per objectiu proporcionar informació de servei útil per a la ciutadania.

Com que les dades que s’ofereixen del Meteocat estan en format RSS i publicades al web, també s’inclouen en el catàleg del portal Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya.

Què ens sembla aquest nou servei? Ens serà útil?

2 respostes a “Nous comptes de Meteocat a Twitter

  1. Em sembla molt interessant i útil. És una bona manera de poder consultar el temps que tindrem en algun indret, ja sigui perquè hi vivim o perquè hem d’anar de viatge o qualsevol altre motiu.

Deixa un comentari