22a sessió web: ‘Community managers a l’Administració. Com han de ser?’

El DG d'Atenció Ciutadana i Difusió, la directora del CEJFE i el ponent
El DG d'Atenció Ciutadana i Difusió, la directora del CEJFE i el ponent

[sldshare id=6773849&doc=22asessiowebcatimgcomprimides-110201064833-phpapp01]
José Antonio Gallego, president d’Aerco, ha estat el ponent de la 22a sessió web ‘Community managers a l’Administració. Com han de ser?’. Gallego ha explicat quin ha de ser el rol del community manager (gestor de comunitats en línia) i ha desxifrat quines han de ser les seves responsabilitats.

Unes dues-centes persones han assistit a la sessió i una cinquantena l’han seguit per video streaming.

A continuació, us presentem els materials de la sessió, que també podeu trobar referenciats a la pàgina de sessions web:

Vídeo sencer (Youtube)
Síntesi (pdf)
Fotos (Flickr)
Presentació (Slideshare)


José Antonio Gallego, social media manager del grup BBVA i col·laborador de diferents projectes professionals i educatius, va donar detalls de quines característiques ha de tenir el community manager, tant en les organitzacions, en general, com a l’Administració pública, en particular. L’autor del bloc Comunidadenlared.com va explicar quines han de ser les funcions i responsabilitats del community manager amb la intenció d’oferir un millor servei a la ciutadania i va donar consells sobre com s’ha d’integrar en les actuals estructures.

Aquest va ser el programa:

Programa

1. El web 2.0 i el nou consumidor / ciutadà.
2. Les cinc funcions bàsiques del community manager.
3. Com fer un monitoratge efectiu.
4. Normes bàsiques en la gestió de comunitats.
5. Casos d’èxit de gestió de comunitats a l’Administració.

67 respostes a “22a sessió web: ‘Community managers a l’Administració. Com han de ser?’

  1. Gràcies per la sessió, pels continguts i per la forma tan explícitament i ordenada de resoldre molts dels dubtes i dels reptes del CM a l’Administració pública. Com diu l’Eladi, és tot un plaer deixar-se orientar per una de les millors pràctiques actualment existents: la vostra. Crec que l’era 3.0 ja es respira 😉

Leave a Reply