¡Ya llegan las sesiones web del 2011!

Figures arroba © RGBStock.com
Figures arroba © RGBStock.com

Empezamos un nuevo año y empieza también una nueva serie de sesiones web. En esta ocasión, os presentamos dos: la primera tendrá lugar el 1 de febrero y la segunda, el 8 de marzo en la sala de actos del Centro de Estudios Jurídicos y Formación Especializada (CEJFE). Si las del 2010 os gustaron, os recomendamos que no os perdáis las próximas, porque seguro que captarán vuestra atención. ¿Queréis saber más?

View in english

11 thoughts on “¡Ya llegan las sesiones web del 2011!

 1. Hola Aina,

  Gràcies pel teu interès. Tal com diu aquest apunt, els dies previs a cada sessió, en concretarem els detalls i oferirem l’enllaç perquè ens hi puguem inscriure. T’hi esperem!

  Salutacions

 2. Hola Assumpta,

  Sí, els dies previs a cada sessió en donarem més detalls en aquest mateix bloc i hi afegirem l’enllaç perquè ens hi puguem inscriure.

  Gràcies per l’interès!

 3. Hola de nou,

  No he assistit mai a cap xerrada organitzada per vosaltres i voldria saber si ens envieu un missatge recordatori pel tema de la inscripció de la sessió o bé s’ha d’anar entrant cada x temps pel bloc.

  Es dóna certificat d’assistència?
  Gràcies!

 4. Hola Clara-Tanit,

  Aquest bloc donarà més detalls sobre les sessions web i la inscripció dies abans de cada jornada perquè ens hi puguem inscriure. D’altra banda, no hi ha certificat d’assistència per a les sessions web.

  Gràcies pel teu interès.

 5. Hola Josep Maria,

  Les sessions van dirigides principalment al personal de l’Administració. Tot i així, també hi poden accedir persones interessades en la innovació, oGov, eGov, gestió del coneixement, etc. a l’Administració.

Deixa un comentari