Ja arriben les sessions web del 2011!

Figures arroba © RGBStock.com
Figures arroba © RGBStock.com

Encetem un any nou i comença també una nova tongada de sessions web. En aquesta ocasió, us en presentem dues: la primera tindrà lloc l’1 de febrer i la segona, el 8 de març a la sala d’actes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE). Si les del 2010 us van agradar, us recomanem que no us perdeu les properes, perquè segur que captaran la vostra atenció. En voleu saber més?

View in english

11 respostes a “Ja arriben les sessions web del 2011!

 1. Hola Aina,

  Gràcies pel teu interès. Tal com diu aquest apunt, els dies previs a cada sessió, en concretarem els detalls i oferirem l’enllaç perquè ens hi puguem inscriure. T’hi esperem!

  Salutacions

 2. Hola Assumpta,

  Sí, els dies previs a cada sessió en donarem més detalls en aquest mateix bloc i hi afegirem l’enllaç perquè ens hi puguem inscriure.

  Gràcies per l’interès!

 3. Hola de nou,

  No he assistit mai a cap xerrada organitzada per vosaltres i voldria saber si ens envieu un missatge recordatori pel tema de la inscripció de la sessió o bé s’ha d’anar entrant cada x temps pel bloc.

  Es dóna certificat d’assistència?
  Gràcies!

 4. Hola Clara-Tanit,

  Aquest bloc donarà més detalls sobre les sessions web i la inscripció dies abans de cada jornada perquè ens hi puguem inscriure. D’altra banda, no hi ha certificat d’assistència per a les sessions web.

  Gràcies pel teu interès.

 5. Hola Josep Maria,

  Les sessions van dirigides principalment al personal de l’Administració. Tot i així, també hi poden accedir persones interessades en la innovació, oGov, eGov, gestió del coneixement, etc. a l’Administració.

Leave a Reply