V Jornada Compartim

Carl Haggerty (derecha) durante su ponencia, acompañado por Jesús Martínez
Carl Haggerty (derecha) durante su ponencia, acompañado por Jesús Martínez

El martes tuvo lugar en el Centro de Estudios Jurídicos y Formación Especializada la V Jornada Compartim. El programa de la Jornada era largo y contó con muchas intervenciones. Os adjuntamos un resumen.

Si queréis saber más (y para obtener las presentaciones de los ponentes), podéis consultar este post del blog de Gestió del coneixement.

View in english

2 respostes a “V Jornada Compartim

 1. De les jornades del Compartim sempre ens en podem emportar alguna idea interessant. En la V, m’han interessat les explicacions de Joan Mayans explicant els tres eixos d’ACC10:

  – CRM corporatiu: compartir coneixement Administració-empreses
  – Grups de treball: portal obert de coneixement + CoP + treball col·laboratiu
  – L’Anella: espai obert, connectat a serveis i ajuts a l’empresa (divulgació)

  I també les CoP locals a Gran Bretanya, referenciades per Carl Haggerty, perquè lligaven amb el tema de la taula rodona on vaig participar ‘Present i futur del treball col·laboratiu: balanç entre el valor i el cost. Surt a compte?’. Segons Haggerty, amb les CoP es poden estalviar costos: menys ús de l’email, eLearning, etc. Aleshores, per què no les fem servir? Ell considera que sovint perquè les organitzacions no hi estan habituades, per la inseguretat que generen, etc.

 2. Una jornada molt interessant, especialment la ponència de Carl Haggerty, tot i que només ens va fer un resum de com es poden aplicar les xarxes socials a les organitzacions. Em va agradar que no només parlés de costos, que és sovint del que més es parla, i que posés sobre la taula altres barreres d’entrada.

  També molt interessant les taules rodones simultànies, llàstima que, pel temps, la interacció amb el públic i les exposicions quedessin limitades.

Deixa un comentari