Gencat participa en el Dia W3C celebrat a Saragossa

Una de les conferències del Dia W3C
Una de les conferències del Dia W3C

La integració i l’open data van ser els temes centrals del Dia W3C d’enguany. A la jornada hi van participar, a banda de Catalunya, representants de les comunitats autònomes, a més del Ministeri de Política Territorial i l’Ajuntament de Saragossa, que acollia l’esdeveniment. La sessió va ser molt interessant donat que totes aquestes institucions ja estan treballant en projectes d’obertura de dades que ja han generat tot un seguit de portals: Principat d’Astúries, Euskadi, Catalunya, Ajuntament de Saragossa i Proyecto Aporta (Ministeri d’Indústria), als quals cal afegir l’Ajuntament de Barcelona, que va anunciar el seu portal fa poc.

View in english

Deixa un comentari