Primera revisió de la 'Guia d’usos i estil a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya'

Segona edició de la guiaGairebé mig any després de la publicació de la Guia d’usos i estil a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya, us en presentem la primera revisió. Com veureu, la nova versió no presenta canvis quant a estratègia, sinó que fa referència a les eines de gestió. Són eines que canvien fàcilment de característiques i això obliga les institucions, empreses i organitzacions que les utilitzen a adaptar-s’hi.

Pel que fa a Twitter, hem optat per CoTweet per gestionar els diferents perfils, ja que la versió per treballar en equip de Hootsuite és Premium. En canvi, Facebook es gestiona directament des de la plataforma perquè no hi ha eines apropiades per editar-hi de forma externa.

En el cas de Youtube, es deixa una sessió oberta del perfil corresponent en una versió del Firefox portable. Així s’evita fer públiques les contrasenyes.

Com ja vam dir a la presentació del mes de juny, la Guia és una eina dinàmica que es pot anar enriquint amb les experiències de tothom. Per això, us animem a fer aportacions sobre aquest apunt en aquest bloc i sobre la vostra experiència en qualsevol dels canals de què disposem.

View in english

16 respostes a “Primera revisió de la 'Guia d’usos i estil a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya'

Deixa un comentari