Copons, un projecte de participació ciutadana

Copons és un poble de la comarca de l’Anoia de poc més de 300 habitants. L’Ajuntament ha ideat un projecte pioner de participació ciutadana a través de les xarxes socials. L’objectiu és aconseguir que els habitants se sentin involucrats amb les decisions que es prenen al municipi, de manera que les accions de l’equip de govern, que no té oposició al Consistori, siguin discutides i consensuades per tots els habitants del poble a través de les xarxes socials. De tot plegat en parla en aquest vídeo Ricard Espelt, regidor de promoció econòmica i noves tecnologies i comunicació de l’Ajuntament de Copons.

View in english

7 thoughts on “Copons, un projecte de participació ciutadana

  1. Hola Josep,
    Gràcies pel comentari. Intentem que l’acció de govern pivoti sobre el projecte i sigui paral·lela a qualsevol àrea municipal. Com sempre, el lideratge de cada regidor en la seva àrea i la voluntat de seguir formes de govern obert -també via online- decisives.
    Et diria, en resum, que ens ho hem plantejat; però els deures han quedat (de moment) per fer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.