Informar a Twitter mitjançant RSS

Captura de pantalla de Twitterfeed (twitterfeed.com)
Captura de pantalla de Twitterfeed (twitterfeed.com)

Els RSS són cada dia més coneguts i de gran utilitat per als usuaris. Aquest sistema de sindicació de continguts deixa a la barra del navegador o al lector de novetats les entrades dels webs o blocs que més ens interessen o ens agraden (feeds), i això suposa un estalvi molt gran de temps. Els feeds poden ser de continguts estàtics (info de blocs o webs) o dinàmics (cerques).

Però els RSS també poden ser un aliat per ajudar-nos a difondre de forma automàtica les nostres notícies del web o del bloc a través de Twitter i en la forma habitual d’un tuit. Per fer-ho, utilitzarem una aplicació gratuïta que té ús molt estès, Twitterfeed.

View in english

6 respostes a “Informar a Twitter mitjançant RSS

  1. Una alternativa interessant si fas servir Feedburner (i si no també, només cal afegir-hi el teu RSS al compte encara que no el facis servir) és fer ús del servei de publicació al compte de Twitter que hi afegeixis. És un servei relativament recent de Feedburner que funciona força bé.

  2. @Kedume Molt bona recomanació! A més, el Feedburner et proporciona estadístiques sobre quantes persones han vist/clicat el teu feed, quantes hi estan subscrites, etc. Moltes gràcies!

  3. Per als afortunats usuaris de Mac OS, l’aplicació s’encarrega de gestionar els RSS de tots els webs que disposin d’RSS, automàticament entren a la bústia tots els titulars del mitjà. Un gestor de correu fantàstic.

Deixa un comentari