Del control a la confiança

En el següent vídeo de la sèrie d’entrevistes que us estem presentant, Alberto Ortiz de Zárate, director d’Atenció Ciutadana del Govern basc, parla del concepte de confiança a l’Administració. Explica que el significat de la paraula sovint es confon pel terme acceptació incondicional, que és el que senten els joves pels seus amics o els pares pels seus fills, és a dir, una idea que tot el que fan està bé i que comptes amb ells per a tot.

Ortiz de Zárate creu que, a l’Administració, cal desterrar el paradigma de control i substituir-lo pel de confiança. La confiança és, segons ell, l’únic valor que es pot adoptar a l’Administració. A través de la confiança els equips de treball funcionen molt més bé i cada persona que hi participa se sent implicada en el projecte.

En aquest context, les xarxes socials són una peça clau de l’engranatge i són essencials per desenvolupar aquesta confiança.

Creieu també que les xarxes socials afavoreixen la confiança?

View in english

4 respostes a “Del control a la confiança

  1. @gencat No és un tema de confiança. La burocràcia és genèticament desconfiada. El que cal és control social difús, amb més transparència.
    (comentari via Twitter)

  2. Alorza: El Profeta 😉 RT @alorza: @arati @mgarrigap @gencat todos los grandes sermones se producen en montañas 🙂 (comentari via Twitter)

  3. Me parece perfecto lo que dices, pero a veces nos dejamos llevar por la expresion de “mira mi jefe que confianza tiene en mí”, y lo que quiere son resultados. Sin resultados no hay confianza, no siempre, claro 🙂

    En resumen me ha parecido bien tu exposición.

Deixa un comentari