20 sessions web en 5 anys, tot un èxit!

[prezi]http://prezi.com/dybb3fg72hzb/view/[/prezi]

Us oferim dues presentacions, el Prezi i un document d’Slideshare, que resumeixen les vint sessions web organitzades per la Generalitat de Catalunya des de l’abril de 2005 fins al maig de 2010, a la sala d’actes del CEJFE (Departament de Justícia).

Al llarg d’aquestes jornades diferents ponents han exposat la seva expertesa en temes de treball col·laboratiu, xarxes socials, comunicació institucional, etc. amb l’objectiu d’oferir noves idees per innovar l’Administració. La presentació feta amb Prezi que il·lustra aquest apunt és un resum amb imatges i idees clau de cada sessió, i ens agradaria completar-la amb tots els que hi vam participar.

A quines sessions hem assistit? Què ens va semblar? Quina/es ens va fer més el pes? Per què? Diguem-hi la nostra!

View in english

6 respostes a “20 sessions web en 5 anys, tot un èxit!

 1. Hola!
  Felicitats! Sembla mentida el que ha passat en cinc anys… Aquell mateix any del 2005, tres mesos abans, neixia YouTube!!!!! i els canvis, profunds, que hem viscut i vivim són imparables en tots els àmbits. Les diferents sessions web en fan una radiografia i contribiueixen a la reflexió i l’acció en un context de revolució com mai, com explico en aquest article d’ahir mateix “LA POLÍTICA MÓVIL” http://tinyurl.com/2u7newg
  MOLTES FELICITATS per la feina feta!

 2. Com passa el temps: sembla que va ser ahir que un Alfons Cornella joveníssim venia a explicar-nos què podíem aprofitar d’Internet per millorar el funcionament i la gestió del coneixement de l’organització. I ja han passat cinc anys: fa cinc anys no coneixíem Twitter, ni Facebook i tot just començàvem a bloguejar. I ara sembla que ho haguem fet tota la vida, oi?

  Pel que fa a les sessions i sense treure mèrit a cap dels ponents, ja que està clar que de tots hem après alguna cosa, jo trio precisament la de l’Antoni Gutiérrez-Rubí: va ser l’endemà de la nevada, hi havia poca gent a la sala d’actes, però era tan meritori haver-hi arribat! De fet, ens vam quedar sense vídeo perquè la persona que havia de gravar l’acte no va poder arribar a Barcelona.

  Fora bromes, va ser una sessió interessantíssima amb uns continguts que hauria de conèixer molta gent que encara no s’adona dels canvis socials que s’han produït i que es van expandint inexorablement. Com sovint he sentit a dir a Genís Roca, la fractura digital no només s’està en sectors marginals, el pitjor és que molts directius/polítics no saben encara quines repercurssions té i tindrà del web 2.0.

  I només em queda destacar el munt de temes tan diversos de què hem après i totes les persones que hem conegut en aquests darrers 5 anys.

 3. Vaig tenir el plaer d’incorporar-me al grup de fidels de les sessions web, a la 10a i només he faltat a una per culpa de la nevada que em va deixar atrapada fora de Barcelona.

  Vull aprofitar per felicitar-vos per l’èxit d’organització i assistència que suposen, però sobretot, vull agrair-vos haver-les convertit en lloc de trobada de gent amb interessos comuns (networking que en diuen ara :D). Gràcies també perquè els que no som de “la casa” ens sentim acollits i còmodes, i compartim el poc o molt coneixement que tenim amb vosaltres, amb l’anhel de tornar-vos una miqueta del que ens doneu.

  Les sessions web han fet que la meva travessia com a doctoranda sigui un trajecte agradable, que realitzo amb bona companyia… la vostra.

  Enhorabona i endavant, esperem encara més de vosaltres!

 4. És innegable com hem canviat en només 5 anys! És brutal el ritme de canvis…

  Un plaer que des de l’Administració catalana es realitzin aquest tipus d’actes.

  Actes d’una extraordinària qualitat, tant pels ponents que hi han participat com pels assistents.

  La meva ‘aventura’ en el món 2.0 no seria la mateixa sense les sessions web.

  Felicitats i tot el meu suport per continuar fent aquesta tasca tan interessant.

  Gràcies.

 5. ¡Qué seminario! ¡Si es un verdadero master! Al revisar la secuencia de las sesiones se aprecia la riqueza de los conocimientos que se han expuesto. Hay que continuar con esta excelente iniciativa.

Deixa un comentari