Voteu al gencat bloc als Premis Blocs Catalunya!

premis-blocs-catalunyaLa Direcció General d’Atenció Ciutadana ha inscrit el gencat bloc als Premis Blocs Catalunya 2010, que organitza l’associació Stic.cat amb la intenció de promoure i divulgar la societat de la informació i del coneixement en l’àmbit català.

El gencat bloc és un espai obert a la conversa al voltant dels projectes de la Generalitat de Catalunya a Internet i de diferents temes relacionats amb Internet, innovació, gestió del coneixement i governança electrònica i oberta (eGovernment i openGovernment).

El seu valor més gran és que es tracta d’un mitjà corporatiu de difusió i de debat obert que s’enriqueix amb les aportacions del usuaris. Aquesta segurament ha estat la raó de la bona acceptació que ha tingut dins i fora de la Generalitat i que s’ha traduït amb un nivell molt alt de feedback, és a dir, molts comentaris de les persones lectores.

Per això gosem demanar-vos que voteu tant el gencat bloc com els posts que es referencien a la pàgina dels Premis Blocs Catalunya, i que recomaneu als vostres coneguts que també ho facin. Entre tots aconseguirem ampliar-ne la projecció i, al mateix temps, augmentar-ne la participació dels usuaris.

Moltes gràcies a tothom!

Una resposta a “Voteu al gencat bloc als Premis Blocs Catalunya!

  1. Qualsevol iniciativa que serveixi per acostar l’Administració a la ciutadania ha ser benvinguda amb alegria. A banda, cal destacar també la varietat i qualitat de continguts i mitjans utilitzats en aquest bloc.

Deixa un comentari