Hootsuite per gestionar els perfils de les xarxes socials de la Generalitat

Cada cop més les xarxes socials s’utilitzen en entorns corporatius com un mitjà de comunicació i interacció amb els usuaris i les organitzacions. Però com podem agilitzar la feina i gestionar diferents perfils de Twitter i pàgines de Facebook al mateix temps? L’aplicació Hootsuite pot resultar una pràctica solució.

Sense haver d’instal·lar cap programa, ja que és un servei d’accés en línia, amb Hootsuite editem de forma fàcil i intuïtiva diferents comptes i perfils. Hootsuite és un entorn d’edició per treballar en grup i amb diferents rols i que ens estalvia de treballar directament sobre l’aplicació principal (Twitter, Facebook,…) amb els consegüents maldecaps que poden comportar la seguretat, privacitat, protecció de dades…

Per què ens hem decidit a usar Hootsuite?

View in english

7 thoughts on “Hootsuite per gestionar els perfils de les xarxes socials de la Generalitat

  1. Molt interessant aquest ús que li esteu donant a aquesta eina… i l’esforç de documentació! Bona presentació… felicitats.

    Jo faig servir TweetDeck com a gestor de diferents comptes de Twitter, Facebook, etc. Totes dues aplicacions tenen funcionalitats bastant similars, però quan diferents gestors han d’utilitzar els mateixos comptes, sí que Hootsuite va realment bé.

  2. De les opcions que hi ha a Internet i que hem pogut analitzar, Hootsuite és la que s’adapta més a les necessitats de la Generalitat. Tant de bo que aparegui alguna alternativa de codi lliure similar. Gràcies per l’aportació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.