Nuevo canal Cataluña en gencat

Captura de pantalla del nou canal Catalunya
Captura de pantalla del nuevo canal Cataluña gencat.cat/catalunya

El canal Cataluña de gencat se ha remodelado para mostrar de una manera más visible y usable la realidad y diversidad del país. El portal incorpora un nuevo diseño que potencia los elementos multimedia y añade de nuevos. Asimismo, los contenidos son más accesibles.

Otra novedad del nuevo espacio es la inclusión de servicios para la ciudadanía como el tiempo, el tráfico o el transporte público. También se puede consultar información estadística del país con datos de demografía, situación económica o social, entre otros detalles, que ayudan a contextualizar la información suministrada y los contenidos de cada apartado.

¿Queréis visitar algún espacio de Cataluña? ¿Necesitáis información porque queréis trabajar aquí? Descubrid cómo hacerlo.

View in english

3 thoughts on “Nuevo canal Cataluña en gencat

  1. Ha estat una feina interessant aquesta d’explicar el país no només per als turistes, també per als que hi vénen a viure per primer cop, i per als que hi vivim fa temps. Què és un país en realitat? Una possible resposta és el que fa, en cada moment, la seva gent amb el patrimoni que ha rebut de les generacions anteriors. Això és el que s’ha intentat mostrar en aquest apartat de gencat.

  2. Jo que treballo a la Direcció General de Turisme, trobo aquest bloc molt interessant ja que sempre oferim articles per a la gent de fora i els catalans no som capaços de conèixer a fons el nostre país. Per què anar a l’estranger si a casa nostra tenim varietat de paisatges: muntanyes, platges salvatges, monuments fantàstics… És per aixó que cal que la gent s’assabenti del que tenim a casa nostra.

Deixa un comentari