Nou canal Catalunya a gencat

Captura de pantalla del nou canal Catalunya
Captura de pantalla del nou canal Catalunya gencat.cat/catalunya

El canal Catalunya de gencat s’ha remodelat per mostrar d’una manera més visible i usable la realitat i diversitat del país. El portal incorpora un disseny nou que potencia els elements multimèdia i n’afegeix de nous. Així mateix, els continguts són més accessibles.

Una altra novetat del nou espai és la inclusió de serveis per a la ciutadania com ara el temps, el trànsit o el transport públic. També s’hi pot consultar informació estadística del país amb dades de demografia, situació econòmica o social, entre d’altres, que ajuden a contextualitzar la informació subministrada i els continguts de cada apartat.

Voleu visitar algun espai de Catalunya? Necessiteu informació perquè hi voleu treballar? Descobriu com fer-ho.

View in english

3 respostes a “Nou canal Catalunya a gencat

  1. Ha estat una feina interessant aquesta d’explicar el país no només per als turistes, també per als que hi vénen a viure per primer cop, i per als que hi vivim fa temps. Què és un país en realitat? Una possible resposta és el que fa, en cada moment, la seva gent amb el patrimoni que ha rebut de les generacions anteriors. Això és el que s’ha intentat mostrar en aquest apartat de gencat.

  2. Jo que treballo a la Direcció General de Turisme, trobo aquest bloc molt interessant ja que sempre oferim articles per a la gent de fora i els catalans no som capaços de conèixer a fons el nostre país. Per què anar a l’estranger si a casa nostra tenim varietat de paisatges: muntanyes, platges salvatges, monuments fantàstics… És per aixó que cal que la gent s’assabenti del que tenim a casa nostra.

Deixa un comentari