Competencias digitales y aprendizaje en las aulas

Boris Mir habló hoy de competencias digitales y aprendizaje en el Centro de Estudios Jurídicos y Formación Especializada en el marco de la 20a sesión web.

Os adjuntamos todos los materiales de la sesión:

Presentación

Vídeo entero [91:44]

Fotos

Síntesis

One thought on “Competencias digitales y aprendizaje en las aulas

  1. Una conferència excel·lent, la de Boris Mir ahir a la sessió web. Felicitats! N’he publicat unes notes al bloc.

    I una petita aportació al debat que es va encetar posteriorment: estic d’acord que sovint es magnifiquen les virtuts dels aprenentatges no regulats. Però recordo haver llegit la ressenya d’un estudi que mostrava com la gamer generation, els joves Nintendo, quan entren al món laboral, són més capaços d’assumir riscos, tenen menys por d’equivocar-se, un saber que han après jugant moltes partides. I aquesta actitud és ben valorada per les empreses.

    Més enllà de l’anècdota d’aquest cas, que caldria situar adequadament, crec que és tot un repte aconseguir que els aprenentatges regulats dels quals ens hem dotat democràticament siguin permeables als canvis. I això val per a l’escola i per a qualsevol altra institució.

Deixa un comentari