Competències digitals i aprenentatge a les aules

Boris Mir ha parlat avui de competències digitals i aprenentatge al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada dins del marc de la 20a sessió web.

Us adjuntem tots els materials de la sessió:

Presentació

Vídeo sencer [91:44]

Fotografies

Síntesi

One thought on “Competències digitals i aprenentatge a les aules

  1. Una conferència excel·lent, la de Boris Mir ahir a la sessió web. Felicitats! N’he publicat unes notes al bloc.

    I una petita aportació al debat que es va encetar posteriorment: estic d’acord que sovint es magnifiquen les virtuts dels aprenentatges no regulats. Però recordo haver llegit la ressenya d’un estudi que mostrava com la gamer generation, els joves Nintendo, quan entren al món laboral, són més capaços d’assumir riscos, tenen menys por d’equivocar-se, un saber que han après jugant moltes partides. I aquesta actitud és ben valorada per les empreses.

    Més enllà de l’anècdota d’aquest cas, que caldria situar adequadament, crec que és tot un repte aconseguir que els aprenentatges regulats dels quals ens hem dotat democràticament siguin permeables als canvis. I això val per a l’escola i per a qualsevol altra institució.

Deixa un comentari