Premio FAD para Marta Continente por su trayectoria en los servicios de atención ciudadana

Lliurament d'una Medalla del FAD 2010 a Marta Continente
Continente recibe la Medalla FAD 2010

Foment de les Arts i del Disseny (FAD) entregó el jueves una Medalla del FAD 2010 a la directora general de Atención Ciudadana de la Generalitat de Catalunya, Marta Continente, que premia el trabajo para la excelencia en los servicios de la Administración catalana a la ciudadanía.

En su discurso de agradecimiento, Marta Continente aseguró que el premio es un “reconocimiento colectivo” al esfuerzo de los “trabajadores públicos, profesionales y empresas” por el trabajo en red dirigido a la ciudadanía desde la Administración pública catalana. Continente destacó “la pasión y la profesionalidad” con que se trabaja para conseguir unos servicios públicos “de excelencia”.

View in english

14 thoughts on “Premio FAD para Marta Continente por su trayectoria en los servicios de atención ciudadana

 1. Felicitats per la medalla, és un premi que us mereixeu. Com molt bé diu el post, la passió és un factor important perquè rutllin els projectes, però perquè els serveis, a més de funcionar bé, excel·leixin, calen més coses i aquest premi és el reconeixement a les coses ben fetes.

  Enhorabona, Marta, i enhorabona a tot l’equip d’Atenció Ciutadana!

  M'agrada

 2. Just reconeixement a un munt d’anys d’empenta i energia. Els equips de la Marta sempre s’han caracteritzat no solament per ser eficaços i resolutius, sinó sobretot per saber compaginar els resultats amb l’exploració sistemàtica de noves maneres de fer. Algú que des d’un càrrec públic assumeix les seves responsabilitats, pren decisions valentes, millora resultats als serveis i aplica constants innovacions, disruptives si cal, és algú que no només mereix un premi. Mereix també la nostra complicitat i suport.

  Tant de bo hi haguessin més equips així, tant a la pública com a la privada.

  M'agrada

 3. L’enhorabona per un premi molt merescut. Estic d’acord en la idea que els mèrits sempre són de l’equip; però envoltar-se dels millors i alimentar la seva passió pels objectius que es volen assolir, és feina de la persona que el lidera. Crec que aquest premi ha d’animar tot l’equip d’Atenció Ciutadana ha continuar la seva excel·lent trajectòria. El vostre entusiasme ens serveix també a les persones que creiem en una Administració al servei de la ciutadania, per seguir endavant, confiats i amb entusiasme, amb la nostra feina diària. Gràcies per estar sempre disponibles per donar suport a les nostres iniciatives!

  M'agrada

 4. La Marta i el seu equip es mereixen aquest reconeixement que premia el disseny i l’arquitectura. Heu dissenyat, projectat i construït una base ferma per a tots els serveis i departaments.

  L’enhorabona!!

  M'agrada

 5. Moltes gràcies pels vostres missatges i felicitacions.

  El considero un reconeixement col·lectiu i, com vaig dir a l’acte de lliurament, “el recullo en nom de tota la xarxa de persones que fem el gencat i també dels que vam iniciar el bcn. Són persones treballadores públiques, professionals i empreses. No les puc anomenar totes, però són equips multidisciplinaris on el contingut, el disseny i la tecnologia estan molt units. És a totes elles, que hi posen tota la passió i la professionalitat cada dia per fer uns serveis públics d’excel·lència…”

  I, per sort, som moltes les persones que impulsem des de l’Administració diàriament aquesta xarxa. Sempre hem treballat amb el convenciment que, per poder innovar en polítiques i serveis cal donar espai a les persones innovadores i treballar amb responsabilitat i amb entusiasme, estant sempre disponibles.

  Per mi és una gran sort poder compartir amb vosaltres aquest treball en xarxa. Us en dono les gràcies i us animo a continuar treballant d’aquesta manera. Això és el que farà que puguem estar a l’alçada del que ens demana la ciutadania.

  Una abraçada a tothom!

  M'agrada

 6. Moltes felicitats, Marta, per aquest reconeixement per a tu i per a tot el teu equip. I també per totes les felicitacions que veig i em consta que has rebut. Això t’ha d’esperonar per continuar ben engrescada en aquest objectiu de donar més i millors serveis a la ciutadania. Una abraçada!

  M'agrada

 7. Marta, felicitats!

  La veritat és que quan estaves al bcn.cat (en aquell moment bcn.es) jo no estava encara en aquests temes, i just quan vas marxar jo hi vaig entrar.

  Tot i això, és just reconèixer que en aquella època es van posar uns fonaments que a dia d’avui encara perduren.

  I pel que fa a la Generalitat ja saps que fa ben poc vaig comentar públicament la bona feina que estàveu fent, envejable 😉

  Felicita també tot el teu equip.

  L’enhorabona!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.