Nou web de Rodalies: informació de servei per a la ciutadania

Captura de pantalla del portal rodaliesdecatalunya.cat
Captura de pantalla del portal rodaliesdecatalunya.cat

Horaris, tarifes, estat del servei, xarxa d’estacions, etc. tot en un web. El nou portal de Rodalies pretén aglutinar la informació referent al servei ferroviari que des d’ara gestiona la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’oferir informació de servei a la ciutadania.

Per això, els continguts més útils per als viatgers afloren en un primer nivell del web.

Hi trobem els horaris i els itineraris, l’estat del servei, les afeccions i la xarxa d’estacions, que conté detalls de les correspondències i dels serveis de cada estació.També inclou un mapa que ubica la parada de tren dins de la població.

View in english

7 respostes a “Nou web de Rodalies: informació de servei per a la ciutadania

  1. Gràcies @jrosell pel recordatori. Incorporem, doncs, la info que proposes.
    No hem tingut la intenció d’obviar-ho. Estem treballant amb l’empresa concessionària del servei, Rodalies de Catalunya (Renfe operadora) justament per millorar la informació en temps real. Des d’aquesta perspectiva donem informació oficial que ja es pot complementar amb les iniciatives generades pels ciutadans.

  2. Aquest web pot ser molt útil. S’agraeix tenir la informació per Internet. D’aquesta manera no s’ha d’acudir presencialment a les estacions (estalvies temps) i la informació està resumida (no la cal copiar, la pots imprimir directament).

  3. El servei d’alertes personalitzades per SMS és el que més m’ha cridat l’atenció. Crec que s’hauria de publicitar més ja que per a la gent que ens desplacem és molt important saber si hi ha incidències per tal de redistribuir el nostre horari.

Deixa un comentari