18a sessió web, molta assistència i debat!

Unes 200 persones han assistit a la 18a sessió web
Unes 200 persones han assistit a la 18a sessió web

A l’hora de comunicar, una institució es planteja quines eines ha de fer servir. S’ha de tenir clar que la tecnologia és només una eina al servei de l’estratègia. En aquest sentit, cada target necessita un canal i un llenguatge adequat. Per tant, no tots els canals són vàlids per a tots el públics. Per això és tan important investigar abans de començar a idear una estratègia. Com cal fer-ho?

Tot això és el que hem debatut avui a la 18a sessió web sobre ‘Noves formes de comunicació institucional’ a càrrec de Jordi Segarra, especialista en comunicació política que va intervenir en la campanya de Barack Obama als EUA.

Tenim a la disposició de tothom les fotos de l’acte, la presentació de diapositives, el vídeo de les conclusions, el de tota la sessió i la síntesi en un sol full, que tan bé ens va per aplicar les propostes de les sessions en el nostre entorn laboral, social o personal. De moment, podeu llegir els resums de Janquim al 3cat24, Ricard Espelt i Marta Estella.

Gràcies per la lleialtat al programa de les sessions web!

4 respostes a “18a sessió web, molta assistència i debat!

  1. Enhorabona! La sessió ha estat magnífica, la sala comença a fer-se petita i la durada curta… i això vol dir molt a favor dels que treballeu en l’organització d’aquest esdeveniments. Gràcies per donar-nos l’oportunitat d’aprendre en un entorn cada cop més amigable!

  2. Realment ha estat una xerrada molt interessant i amena. Ha estat un exemple de com la feina rigorosa i el sentit comú han de prevaldre en qualsevol projecte, inclosa la comunicació!

  3. Una sessió molt més amena del que es preveia (hi faltava el Mac del ponent…). Ha estat interessant que ens recordin la necessitat d’investigar abans de tirar endavant qualsevol projecte i que la tecnologia són eines al servei d’una estratègia. Sovint, a l’Administració això s’oblida i és una llàstima. Pensem que aquest any 2010 és any electoral i ja tremolo de pensar què podem arribar a veure.
    Felicitats als organitzadors de les sessions!!! Tb. al Ricard Espelt, molt bon resum!

Deixa un comentari