La Generalitat reconocida por los premios europeos eGovernment

c3cat_granAsistir como finalistas a la cumbre europea más importante sobre gobierno electrónico ha sido una experiencia estimulante para el equipo de gencat y atención ciudadana. Tanto para quienes nos desplazamos a la ciudad sueca de Malmö, como para todos lo demás, ya que los premios dan la oportunidad de poder explicar lo que hemos hecho durante los últimos cinco años en la Generalitat desde todos los departamentos. El libro multimedia sobre el proyecto C3Cat y el vídeo de eCatalunya son el reflejo del trabajo bien hecho, que podemos difundir gracias a la licencia Creative Commons BY-ND 3.0 empleada.

View in english

5 thoughts on “La Generalitat reconocida por los premios europeos eGovernment

 1. Hola a tothom,

  Aquest és un reconeixement col·lectiu, tant en el cas del C3Cat (com un dels tres projectes nominats en la categoria de capacitació ciutadana) com en el d’e-Catalunya (per haver arribat a la final d’una categoria com la d’efectivitat i eficiència).

  Precisament el vídeo d’e-Catalunya està elaborat a partir dels testimonis de persones que lideren CoP al si de la Generalitat, i que gaudeixen de bona reputació a les xarxes socials i a Internet per aquesta dedicació. Com és el cas de Dani Vilaró, que lidera l’E-Comunitat de Cooperació al Desenvolupament de l’ACCD a e-Catalunya http://ecatalunya.gencat.net/portal/faces/public/cooperacio/inici.

  Dani Vilaró participarà demà dijous 26 de novembre en el ’12è Cava&Twitts: Solidaritat 2.0′, que tindrà lloc a les 19.30h al B Hotel (Gran Via , 389-391) de Barcelona. L’assistència és gratuïta i us hi podem inscriure (afanyem-nos, que l’aforament és limitat) a http://www.cavaandtwitts.com/12-cavatwitts-solidaridad-20-el-26-de-noviembre/

 2. Ha quedat molt bé. Estem pensant posar-lo a la IV Jornada del Programa Compartim que organitzem el proper deia 3 de desembre, de 9 a 14 h, al CEJFE, on presentarem el llibre llibre El treball col·laboratiu a l’Administració. Hi haurà una taula rodona en què es parlarà del treball en xarxa a l’Administració pública i quatre experts de renom reflexionaran sobre aspectes tan interessants com la innovació i els serveis als ciutadans, els mitjans de comunicació social, la societat xarxa i els hàbitats digitals.

  Buscarem un moment en el programa per posar-lo. Disposem també de traducció simultània que hi ajudarà. És molt didàctic i eficaç.

  Tothom hi sou convidats!

 3. Acabem de publicar a Slideshare el díptic en PDF presentat a Malmö: ‘e-Catalunya: boosting eGov innovation by Communities of Practice’.

  El podem copiar, distribuir i comunicar lliurement (llicència CC BY 3.0) sempre que en citem la titularitat: Generalitat de Catalunya. DG d’Atenció Ciutadana.

Deixa un comentari