La Generalitat reconeguda pels premis europeus eGovernment

c3cat_granAssistir com a finalistes a la cimera europea més important sobre govern electrònic ha estat una experiència estimulant per a l’equip de gencat i atenció ciutadana. Tant per als qui ens vam desplaçar a la ciutat sueca de Malmö, com per a tota la resta, ja que els premis donen l’oportunitat de poder explicar el que hem fet durant els darrers cinc anys a la Generalitat des de tots els departaments. El llibre multimèdia sobre el projecte C3Cat i el vídeo d’eCatalunya són el reflex de la feina ben feta, que podem difondre gràcies a la llicència Creative Commons BY-ND 3.0 emprada.

View in english

5 respostes a “La Generalitat reconeguda pels premis europeus eGovernment

 1. Hola a tothom,

  Aquest és un reconeixement col·lectiu, tant en el cas del C3Cat (com un dels tres projectes nominats en la categoria de capacitació ciutadana) com en el d’e-Catalunya (per haver arribat a la final d’una categoria com la d’efectivitat i eficiència).

  Precisament el vídeo d’e-Catalunya està elaborat a partir dels testimonis de persones que lideren CoP al si de la Generalitat, i que gaudeixen de bona reputació a les xarxes socials i a Internet per aquesta dedicació. Com és el cas de Dani Vilaró, que lidera l’E-Comunitat de Cooperació al Desenvolupament de l’ACCD a e-Catalunya http://ecatalunya.gencat.net/portal/faces/public/cooperacio/inici.

  Dani Vilaró participarà demà dijous 26 de novembre en el ’12è Cava&Twitts: Solidaritat 2.0′, que tindrà lloc a les 19.30h al B Hotel (Gran Via , 389-391) de Barcelona. L’assistència és gratuïta i us hi podem inscriure (afanyem-nos, que l’aforament és limitat) a http://www.cavaandtwitts.com/12-cavatwitts-solidaridad-20-el-26-de-noviembre/

 2. Ha quedat molt bé. Estem pensant posar-lo a la IV Jornada del Programa Compartim que organitzem el proper deia 3 de desembre, de 9 a 14 h, al CEJFE, on presentarem el llibre llibre El treball col·laboratiu a l’Administració. Hi haurà una taula rodona en què es parlarà del treball en xarxa a l’Administració pública i quatre experts de renom reflexionaran sobre aspectes tan interessants com la innovació i els serveis als ciutadans, els mitjans de comunicació social, la societat xarxa i els hàbitats digitals.

  Buscarem un moment en el programa per posar-lo. Disposem també de traducció simultània que hi ajudarà. És molt didàctic i eficaç.

  Tothom hi sou convidats!

 3. Acabem de publicar a Slideshare el díptic en PDF presentat a Malmö: ‘e-Catalunya: boosting eGov innovation by Communities of Practice’.

  El podem copiar, distribuir i comunicar lliurement (llicència CC BY 3.0) sempre que en citem la titularitat: Generalitat de Catalunya. DG d’Atenció Ciutadana.

Deixa un comentari